About TrainingTrips

2007

Training Trips is gestart in 2007 door Jeroen en Jan Gösgens. Begonnen met de organisatie van trainingskampen in binnen – en buitenland voor voetbalteams.

2008

In 2008 is Training Trips samengegaan met Ad en Leonardo Mouwen. De VOF werd omgezet in een BV. En Training Trips verhuist van ’s-Hertogenbosch naar Prinsenbeek.

2009

Inmiddels organiseert Training Trips trainingskampen voor Nederlandse en Belgische voetbalteams in zowel Nederland als ook in het buitenland (met name Spanje, Portugal en Turkije).

2011

Inmiddels bieden we meer dan 100 verschillende trainingskamp locaties aan in Europa. In 2011 verwelkomen we onze eerste klant uit India, Zuid Afrika, Australië en tevens uit Amerika. Ook uit Engeland krijgen we steeds meer teams.

Ook zijn we in 2011 gestart met een toernooien website www.tournamenttrips.com. Hierdoor weten nationale en internationale jeugdteams van profclubs ons inmiddels ook te vinden. We worden in 2011 ook partner van FC Kopenhagen (arrangeren elite toernooien voor hun jeugdteams). Daarnaast hebben jeugdteams van Manchester City, Chelsea FC, Sunderland AFC, Tottenham Hotspur, RSC Anderlecht, Zenith St Petersburg, Club Brugge maar ook Nederlandse teams zoals PSV, AJAX, AZ en Feyenoord die inmiddels ook van onze diensten gebruik maken.

2012

In 2012 verhuizen wij vanuit Prinsenbeek naar ons huidige pand aan de grenssteen 27 in Breda. We worden internationaal steeds beter gevonden. Klanten uit China, India, Israël, Noorwegen, Zuid Afrika en Amerika maken gebruik van onze diensten.

In augustus 2012 organiseerden wij in partnership met League Football Education uit Engeland onze eerste so called LFE Tour met drie U18 Football League teams (Derby County, Cheltenham Town en Oldham Athletic). Deze trip werd gefinancierd door het Europese Subsidie programma “”Een leven lang leren”.

In september kwam het U18 nationale team van Amerika naar Nederland voor 10 dagen. Met wedstrijden tegen het Nederlands Elftal, Borussia Dortmund, Feyenoord en Club Brugge. De trip werd van A tot en met Z door TrainingTrips.eu georganiseerd.

2013

In maart 2013 hebben wij wederom een trip voor het U18 nationale team van Amerika georganiseerd nu in twee landen namelijk Frankrijk en Roemenië. Met 1 wedstrijd tegen Frankrijk en 2 tegen Roemenië. In April hebben we in opdracht van de Engelse Premier League een trip van 12 dagen georganiseerd voor spelers die zijn afgevallen uit Premier League academies.